Home arrow Isoleren
Isoleren Afdrukken E-mail

Isoleren met oude kranten
Isolatie van Climatizer bestaat uit losse vlokken van krantenpapier. Dat krantenpapier goede isolerende eigenschappen heeft is bij de meeste mensen wel bekend. Vroeger werd het ook regelmatig toegepast in woningen om gaten en openingen af te dichten. Ook in Noord Amerika en ScandinaviĆ« wordt het al generaties lang gebruikt voor het isoleren van woningen. Nu is het ook voor u mogelijk om op een eenvoudige manier tegen geluidsoverlast en warmteverlies te isoleren 

 

Het verschil is in de winter duidelijk zichtbaar

Verwerking

Het isoleren met losse vlokken is eenvoudig. Men boort een gat in de vloer of plafond, het materiaal wordt met behulp van een inblaasmachine in de bestaande holle ruimte ingeblazen. Vervolgens wordt het gat weer afgedicht met een kurk. De machine heeft een lange slang waardoor waardoor het materiaal naar boven geblazen wordt. De machine blijft gewoon beneden staan dus het isolatiemateriaal hoeven niet naar boven gesleept te worden. Een ander groot voordeel van Climatizer isolatie is dat het geen huidirritatie geeft bij de verwerking. 

Climatizer is een vochtregulerend isolatiemateriaal. Dat betekend dat het in staat is om vocht op te nemen en het dat ook weer geleidelijk afstaat aan de omgeving. Dit komt het leefklimaat te goede omdat er geen ophoping van condens ontstaat. Door deze zelfde eigenschap kant het echter niet in een bakstenen spouwmuur of kruipruimte worden toegepast.

     

                  Inblazen in de praktijk. Eenvoudiger kunnen we het niet maken...

Projectbegeleiding

Hoewel de isolatiewerken redelijk eenvoudig uit te voeren zijn voor een vakman kan ook gekozen worden om de uitvoering te laten verzorgen door gecertificeerde specialisten van Climatizer Isolatie of uw project door hen te laten begeleiden. U kunt hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen of voor meer informatie contact opnemen.